Verjaardagen deze week

20 mei Jeu ten Berge (Overig)    25 mei Pierre Veelen (Heren Recreanten)    Van harte gefelicteerd !

Onze sponsoren

  • Rabobank Roermond Echt
  • Coaches en Scheidsrechters: Ramakers Accountancy
  • Shirt sponsor Dames 1: Schmitz Foam
  • Tassen sponsor Dames 1: Mooren-Events
  • Hoofdsponsor: Labro Truckaccessoires
  • Hoofdsponsor: Vurenhof Boerengolf
  • Hoofdsponsor: Op het Broek Uitvaartverzorging
  • Hoofdsponsor: Broen café Biej Liebes
  • Hoofdsponsor: Pizzeria Il Genio Karken
  • Hoofdsponsor: Plus Bronswijk Posterholt

In de pauze van het Jo van Birgelen kersttoernooi zijn een aantal leden in het zonnetje gezet.

IMG 1602Allereerst werden de teamleden van Meisjes B1 nog een keer gefeliciteerd met het behalen van de eerste plaats in de competie.
Waarna ook een verraste trainer nog een keer werd toegezonden door het team.

Vervolgens ontvingen de vrijwilligers, die aanwezig waren, een kleine attentie als blijk van dank voor hun inzet in het afgelopen jaar. De ander vrijwilligers hebben de attentie op een later tijdstip ontvangen.

Daarna was het de beurt aan Fred van Hal die namens de Sport en Cultuurraad Posterholt (SCRP) nog een tweetal leden kon verrassen met een gouden legpenning voor hun 40-jarig lidmaatschap en de extra activiteiten die zij voor onze vereniging verricht hebben in de afgelopen jaren.

Allereerst was het de beurt aan Tonny Cillekens. Tonny heeft in 1981/1982 aan de wieg gestaan van de kleutergym. Jarenlang was de kleutergym een begrip in Posterholt. Maar helaas is in de afgelopen jaren het aantal deelnemers dermate teruggelopen dat er besloten is om er mee te stoppen. Tonny heeft jarenlang met veel enthousiasme gevolleybald. Zij was spelverdeelster en maakte altijd een speciale beweging met de handen voordat zij de bal speelde. Verder is Tonny nog steeds actief als vaste scheidsrechter bij DR 3. En al vele jaren organiseert zij, in begin met Sjang Janssen, vervolgens alleen en nu met haar zoon Ronald het jaarlijkse kersttoernooi.
Ook met het jaarlijkse uitstapje is zij ook altijd van de partij. Tonny is ook nog heel actief in andere verenigingen in hIMG 1600et dorp.
Zo is ze al net zo lang, zo niet langer, lid van het Posterholts Gemengd Koor en sinds een flink aantal jaren voert ze het secretariaat van het koor. Om de rest van haar energie kwijt te raken is ze ook nog gaan volksdansen.


En daarna was Erik Janssen, die onder valse voorwendselen naar de kantine was gelokt, aan de beurt. Erik is tot en met 2015 voor een heel aantal jaren bestuurslid geweest, belast met vooral de technische zaken binnen de vereniging. Verder heeft hij bijna alle functies binnen de vereniging vervult. Van echte "dames-trainer” tot zijn rol als mediator voor “relationele” problemen binnen de teams. Bij zijn afscheid als bestuurslid is hij tevens benoemd tot erelid van VC Voluntas
Nu hij teruggetreden is, doet hij het wat rustiger aan. Al kan dat niet gezegd worden, als hij weer tussen de gele lijnen staat tijdens een wedstrijd van de Heren Vrije Tijd. Dan staat niets of niemand hem in de weg om die bal te pakken. Ook Erik valt nog regelmatig in als scheidrechter. Maar momenteel moet Erik het noodgedwongen wat rustiger aan doen om te revalideren van een operatie.

Wij feliciteren de jubilarissen van harte en hopen dat ze nog lang lid zullen blijven van onze vereniging.